Amazon Ads:
As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.
Amazon Ads:
As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.
Önerilen oyunlar
Llamas Saymak Öfke Yolu: Çöl Saldırısı Kız Maceracı Sandviç İmkansız Spor Araba Simülatörü 3D Prenses Hayvan Giydir Parti Kurbağa Gibi Büyülü Baloncuk Vurucu

OyuncuBey.com Gizlilik Politikası

OyuncuBey.com bir çevrimiçi oyun sitesidir. Bu gizlilik politikası, organizasyonumuzu web sitemizi kullanırken sizden topladığımız kişisel verileri nasıl kullandığını açıklayacaktır.

İçerik Tablosu

  • Hangi verileri topluyoruz?
  • Verilerinizi nasıl topluyoruz?
  • Verilerinizi nasıl kullanacağız?
  • Verilerinizi nasıl kaydederiz?
  • Pazarlama
  • Veri koruma haklarınız nelerdir?
  • Çerezler nedir?
  • Çerezleri nasıl kullanırız?
  • Hangi çerez türlerini kullanıyoruz?
  • Çerezlerinizi nasıl yönetirsiniz
  • Diğer web sitelerinin gizlilik politikaları
  • Gizlilik politikamızdaki değişiklikler
  • Bize nasıl ulaşılır
  • Uygun makamlarla nasıl iletişim kurulur

Hangi verileri topluyoruz?

OyuncuBey.com aşağıdaki verileri toplar:

  • Kişisel kimlik bilgileri (Ad ve E-posta) giriş yapmayı seçerseniz.
  • Google Analytics, Google Adsense ve Facebook, URL, Başlık, Tarayıcı adı, Görünüm çerçevesi, Ekran çözünürlüğü, Java etkin, Flash sürümü, Tarayıcı Dili, Konum gibi adsız veriler de toplayabilir (IP adresi OyuncuBey.com ve entegre üçüncü parti web siteleri tarafindan toplanmamaktadır.)

Verilerinizi nasıl topluyoruz?

OyuncuBey.com'a topladığımız verilerin çoğunu doğrudan sağlarsınız. Verileri toplarız ve şunları yaptığınızda verileri işleriz:

  • Ürünlerimizden veya hizmetlerimizden herhangi biri için çevrimiçi olarak kaydolun.
  • Gönüllü olarak bir müşteri anketini doldurun veya herhangi bir mesaj panosu veya e-posta yoluyla geri bildirimde bulunun.
  • Web sitemizi tarayıcınızın çerezleri aracılığıyla kullanın veya görüntüleyin.

OyuncuBey.com verilerinizi dolaylı olarak aşağıdaki kaynaklardan da alabilir:

  • Facebook (Facebook ile giriş yapmayı seçtiğinizde)

Verilerinizi nasıl kullanacağız?

OyuncuBey.com verilerinizi toplayabilmemiz için toplar:

  • Hesabınızı yönetin.
  • Hoşunuza gidebileceğini düşündüğümüz diğer ürün ve hizmetler için size özel teklifler gönder.
  • Tercih ettiğiniz düzeninizi hatırlayın

Kabul ederseniz, OyuncuBey.com verilerinizi ortak şirketlerimizle paylaşacak, böylece size ürünlerini ve hizmetlerini sunabileceklerdir.

  • Google
  • Facebook

Verilerinizi nasıl depolarız?

OyuncuBey.com, verilerinizi CloudFlare Güvenlik Duvarı tarafından korunan veri sunucularında güvenli bir şekilde saklar.

OyuncuBey.com, Son Ziyaretinizden sonra Adınızı ve E-posta adresinizi 3 ay boyunca saklayacaktır. Bu süre dolduktan sonra, size bir bildirim göndererek verilerinizi sileriz.

Reklamcılık ve Pazarlama

OyuncuBey.com size, seveceğimizi düşündüğümüz ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında ve aynı zamanda ortak şirketlerimizin hizmetleri hakkında bilgi göndermek ister.

  • Google Adsense

Pazarlama almayı kabul ettiyseniz, daha sonraki bir tarihte daima vazgeçebilirsiniz.

OyuncuBey.com'un pazarlama amacıyla sizinle iletişim kurmasını istediğiniz zaman durdurma hakkınız vardır.

Veri koruma haklarınız nelerdir?

OyuncuBey.com, tüm veri koruma haklarınızın tamamen farkında olduğunuzdan emin olmak ister. Her kullanıcı aşağıdakilere hak kazanır:

Erişim hakkı – Kişisel verilerinizin kopyalarını OyuncuBey.com'dan talep etme hakkınız vardır. Bu hizmet için sizden küçük bir ücret alabiliriz.

Düzeltme hakkı – OyuncuBey.com’un yanlış olduğuna inandığınız bilgileri düzeltmesini isteme hakkınız vardır. Ayrıca eksik olduğuna inandığınız bilgileri tamamlamanız için OyuncuBey.com'dan isteme hakkınız vardır.

Silme hakkı - OyuncuBey.com'un belirli koşullar altında kişisel verilerinizi silmesini isteme hakkınız vardır.

İşlemeyi kısıtlama hakkı – OyuncuBey.com’un kişisel verilerinizin işlenmesini belirli koşullar altında kısıtlamasını isteme hakkınız vardır.

İşleme itiraz etme hakkı – Belirli koşullar altında OyuncuBey.com’un kişisel verilerinizi işlemesine itiraz etme hakkınız vardır.

Veri taşınabilirliği hakkı – OyuncuBey.com'dan topladığımız verileri belirli şartlar altında başka bir kuruluşa veya doğrudan size aktarmasını isteme hakkınız vardır.

Bir istek yaparsanız, size yanıt vermek için bir ayımız vardır. Bu haklardan herhangi birini kullanmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişim kurun:

Bize şu adresten yazın: https://www.oyuncubey.com/tr/Contact.aspx

Çerezler

Çerezler, standart İnternet günlüğü bilgisi ve ziyaretçi davranışı bilgilerini toplamak için bilgisayarınıza yerleştirilen metin dosyalarıdır. Web sitelerimizi ziyaret ettiğinizde, sizden çerezler veya benzeri bir teknoloji aracılığıyla otomatik olarak bilgi toplayabiliriz

Daha fazla bilgi için, allaboutcookies.org adresini ziyaret edin.

Çerezleri nasıl kullanırız?

OyuncuBey.com, web sitemizdeki deneyiminizi geliştirmek için çeşitli şekillerde çerezler kullanır:

  • Oturumunuzu açık tutmaya devam edin
  • Web sitemizi nasıl kullandığınızı anlama

Hangi çerez türlerini kullanıyoruz?

Çok çeşitli çerez türleri vardır, ancak web sitemizde kullanılanlar:

  • İşlevsellik - OyuncuBey.com, bu çerezleri web sitemizde sizi tanımak ve önceden seçtiğiniz tercihlerinizi hatırlamak için kullanır. Bunlar, hangi dili tercih ettiğinizi ve bulunduğunuz konumu içerebilir. Birinci taraf ve üçüncü taraf çerezlerinin bir karışımı kullanılır.
  • Reklamcılık ve Analitikler - OyuncuBey.com, bu çerezleri, web sitemizi ziyaretiniz, görüntülediğiniz içerik, izlediğiniz bağlantılar ve tarayıcınız, cihazınız ve IP adresiniz hakkında bilgi toplamak için kullanır. OyuncuBey.com bazen bu verilerin bazı sınırlı yönlerini reklam amacıyla üçüncü taraflarla paylaşmaktadır. Çerezler aracılığıyla toplanan çevrimiçi verileri reklam ortaklarımızla da paylaşabiliriz. Bu, başka bir web sitesini ziyaret ettiğinizde, web sitemizdeki tarama modellerine göre reklam gösterebileceğiniz anlamına gelir.

Çerezler nasıl yönetilir?

  • Tarayıcınızı çerezleri kabul etmeyecek şekilde ayarlayabilirsiniz ve yukarıdaki web sitesi çerezleri tarayıcınızdan nasıl çıkaracağınızı gösterir. Ancak, birkaç durumda, web sitemizin bazı özellikleri sonuç olarak çalışmayabilir.
  • Google Analytics tarafından yönetilen Çerezleri kapatmak için tıklayın .
  • Google Adsense tarafından sağlanan kişiselleştirilmiş reklamcılık deneyimini yönetmek için tıklayın .
  • Reklam şirketleri için birçok şirket tarafından kullanılan çerezler açısından, tercihler Çevrimiçi Seçenekleriniz üzerinden yönetilebilir.
  • Mobil cihaz ayarları menüsü, çerezleri mobil cihazlar üzerinden yönetmek için kullanılabilir.

Diğer web sitelerinin gizlilik politikaları

OyuncuBey.com web sitesi diğer web sitelerine bağlantılar içerir. Gizlilik politikamız yalnızca web sitemiz için geçerlidir, bu nedenle başka bir web sitesine bir linke tıklarsanız gizlilik politikasını okumalısınız.

Gizlilik politikamızdaki değişiklikler

OyuncuBey.com gizlilik politikasını düzenli olarak gözden geçirir ve bu web sayfasına güncellemeleri yerleştirir. Bu gizlilik politikası en son 10 Aralık 2019'da güncellenmiştir.

Bizimle nasıl iletişim kurabilirsiniz?

OyuncuBey.com’un gizlilik politikası, size verdiğimiz veriler hakkında herhangi bir sorunuz varsa veya veri koruma haklarınızdan birini kullanmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bize şu adresten yazın: https://www.oyuncubey.com/tr/Contact.aspx

Uygun yetkili makamla nasıl iletişim kurulur

Bir şikayeti bildirmek isterseniz veya OyuncuBey.com'un endişenizi tatmin edici bir şekilde ele almadığını düşünüyorsanız, Bilgi Edinme Ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Ona şu adrese yazın: https://www.oyuncubey.com/tr/Contact.aspx

OyuncuBey.com Privacy Policy

OyuncuBey.com is a online gaming website. This privacy policy will explain how our organization uses the personal data we collect from you when you use our website.

Table of Content

  • What data do we collect?
  • How do we collect your data?
  • How will we use your data?
  • How do we store your data?
  • Marketing
  • What are your data protection rights?
  • What are cookies?
  • How do we use cookies?
  • What types of cookies do we use?
  • How to manage your cookies
  • Privacy policies of other websites
  • Changes to our privacy policy
  • How to contact us
  • How to contact the appropriate authorities

What data do we collect?

OyuncuBey.com collects the following data:

  • Personal identification information (Name and E-Mail) if you choose to login.
  • Google Analytics, Google Adsense and Facebook may also collect anonymous data such as URL, Title, Browser name, Viewport, Screen resolution, Java enabled, Flash version, Browser Language, Location (The IP address itself is not collected by third party websites integrated in OyuncuBey.com)

How do we collect your data?

You directly provide OyuncuBey.com with most of the data we collect. We collect data and process data when you:

  • Register online for any of our products or services.
  • Voluntarily complete a customer survey or provide feedback on any of our message boards or via email.
  • Use or view our website via your browser’s cookies.

OyuncuBey.com may also receive your data indirectly from the following sources:

  • Facebook (when you choose to login with Facebook Login)

How will we use your data?

OyuncuBey.com collects your data so that we can:

  • Manage your account.
  • Email you with special offers on other products and services we think you might like.
  • Remember your prefered layout

If you agree, OyuncuBey.com will share your data with our partner companies so that they may offer you their products and services.

  • Google
  • Facebook

How do we store your data?

OyuncuBey.com securely stores your data at data servers protected by CloudFlare Firewall.

OyuncuBey.com will keep your Name and E-Mail for 3 months after your last visit. Once this time period has expired, we will delete your data by sending you a notification.

Advertising and Marketing

OyuncuBey.com would like to send you information about products and services of ours that we think you might like, as well as those of our partner companies.

  • Google Adsense

If you have agreed to receive marketing, you may always opt out at a later date.

You have the right at any time to stop OyuncuBey.com from contacting you for marketing purposes.

What are your data protection rights?

OyuncuBey.com would like to make sure you are fully aware of all of your data protection rights. Every user is entitled to the following:

The right to access – You have the right to request OyuncuBey.com for copies of your personal data. We may charge you a small fee for this service.

The right to rectification – You have the right to request that OyuncuBey.com correct any information you believe is inaccurate. You also have the right to request OyuncuBey.com to complete the information you believe is incomplete.

The right to erasure – You have the right to request that OyuncuBey.com erase your personal data, under certain conditions.

The right to restrict processing – You have the right to request that OyuncuBey.com restrict the processing of your personal data, under certain conditions.

The right to object to processing – You have the right to object to OyuncuBey.com’s processing of your personal data, under certain conditions.

The right to data portability – You have the right to request that OyuncuBey.com transfer the data that we have collected to another organization, or directly to you, under certain conditions.

If you make a request, we have one month to respond to you. If you would like to exercise any of these rights, please contact us at:

Write to us at: https://www.oyuncubey.com/en/Contact.aspx

Cookies

Cookies are text files placed on your computer to collect standard Internet log information and visitor behavior information. When you visit our websites, we may collect information from you automatically through cookies or similar technology

For further information, visit allaboutcookies.org.

How do we use cookies?

OyuncuBey.com uses cookies in a range of ways to improve your experience on our website, including:

  • Keeping you signed in
  • Understanding how you use our website

What types of cookies do we use?

There are a number of different types of cookies, however, our website uses:

  • Functionality – OyuncuBey.com uses these cookies so that we recognize you on our website and remember your previously selected preferences. These could include what language you prefer and location you are in. A mix of first-party and third-party cookies are used.
  • Advertising and Analytics – OyuncuBey.com uses these cookies to collect information about your visit to our website, the content you viewed, the links you followed and information about your browser, device, and your IP address. OyuncuBey.com sometimes shares some limited aspects of this data with third parties for advertising purposes. We may also share online data collected through cookies with our advertising partners. This means that when you visit another website, you may be shown advertising based on your browsing patterns on our website.

How to manage cookies

  • You can set your browser not to accept cookies, and the above website tells you how to remove cookies from your browser. However, in a few cases, some of our website features may not function as a result.
  • Click to close Cookies managed by Google Analytics.
  • Click to manage the personalized advertising experience provided by Google Adsense.
  • In terms of cookies used by many companies for advertising activities, preferences can be managed through Your Online Choices .
  • The mobile device settings menu can be used to manage cookies via mobile devices.

Privacy policies of other websites

The OyuncuBey.com website contains links to other websites. Our privacy policy applies only to our website, so if you click on a link to another website, you should read their privacy policy.

Changes to our privacy policy

OyuncuBey.com keeps its privacy policy under regular review and places any updates on this web page. This privacy policy was last updated on 10 December 2019.

How to contact us

If you have any questions about OyuncuBey.com’s privacy policy, the data we hold on you, or you would like to exercise one of your data protection rights, please do not hesitate to contact us.

Write to us at: https://www.oyuncubey.com/en/Contact.aspx

How to contact the appropriate authority

Should you wish to report a complaint or if you feel that OyuncuBey.com has not addressed your concern in a satisfactory manner, you may contact the Information Commissioner’s Office.

Write to him at: https://www.oyuncubey.com/en/Contact.aspx

Política de privacidad de OyuncuBey.com

OyuncuBey.com es un sitio web de juegos en línea. Esta política de privacidad explicará cómo nuestra organización utiliza los datos personales que recopilamos de usted cuando utiliza nuestro sitio web.

Tabla de contenidos

  • ¿Qué datos recopilamos?
  • ¿Cómo recopilamos sus datos?
  • ¿Cómo usaremos sus datos?
  • ¿Cómo almacenamos sus datos?
  • Marketing
  • ¿Cuáles son sus derechos de protección de datos?
  • ¿Qué son las cookies?
  • ¿Cómo utilizamos las cookies?
  • ¿Qué tipos de cookies utilizamos?
  • Cómo administrar sus cookies
  • Políticas de privacidad de otros sitios web
  • Cambios a nuestra política de privacidad
  • Cómo contactarnos
  • Cómo contactar a las autoridades correspondientes

¿Qué datos recopilamos?

OyuncuBey.com recopila los siguientes datos:

  • Información de identificación personal (Nombre y correo electrónico) si elige iniciar sesión.
  • Google Analytics, Google Adsense y Facebook también pueden recopilar datos anónimos como URL, título, nombre del navegador, vista, resolución de pantalla, Java habilitado, versión Flash, idioma del navegador, ubicación (la dirección IP en sí no es recopilada por terceros sitios web integrados en OyuncuBey.com)

¿Cómo recopilamos sus datos?

Usted proporciona directamente a OyuncuBey.com la mayoría de los datos que recopilamos. Recopilamos y procesamos datos cuando usted:

  • Regístrese en línea para cualquiera de nuestros productos o servicios.
  • Completar voluntariamente una encuesta de clientes o proporcionar comentarios sobre cualquiera de nuestros tableros de mensajes o por correo electrónico.
  • Use o vea nuestro sitio web a través de las cookies de su navegador.

OyuncuBey.com también puede recibir sus datos indirectamente de las siguientes fuentes:

  • Facebook (cuando elige iniciar sesión con Facebook Login)

¿Cómo usaremos sus datos?

OyuncuBey.com recopila sus datos para que podamos:

  • Administre su cuenta.
  • Envíele un correo electrónico con ofertas especiales sobre otros productos y servicios que creemos que podrían gustarle.
  • Recuerda tu diseño preferido

Si está de acuerdo, OyuncuBey.com compartirá sus datos con nuestras empresas asociadas para que puedan ofrecerle sus productos y servicios.

  • Google
  • Facebook

¿Cómo almacenamos sus datos?

OyuncuBey.com almacena de forma segura sus datos en servidores de datos protegidos por CloudFlare Firewall.

OyuncuBey.com mantendrá su nombre y correo electrónico durante 3 meses después de su última visita. Una vez que este período haya expirado, borraremos sus datos enviándole una notificación.

Publicidad y marketing

OyuncuBey.com desea enviarle información sobre nuestros productos y servicios que creemos que puede gustarle, así como los de nuestras empresas asociadas.

  • Google Adsense

Si ha aceptado recibir marketing, siempre puede optar por no participar en una fecha posterior.

Usted tiene el derecho en cualquier momento de evitar que OyuncuBey.com se comunique con usted para fines de marketing.

¿Cuáles son sus derechos de protección de datos?

OyuncuBey.com desea asegurarse de que conoce todos sus derechos de protección de datos. Cada usuario tiene derecho a lo siguiente:

El derecho de acceso – Tiene derecho a solicitar a OyuncuBey.com copias de sus datos personales. Podemos cobrarle una pequeña tarifa por este servicio.

El derecho a la rectificación – Tiene derecho a solicitar que OyuncuBey.com corrija cualquier información que considere incorrecta. También tiene derecho a solicitar a OyuncuBey.com que complete la información que cree que está incompleta.

El derecho a borrar : tiene derecho a solicitar que OyuncuBey.com borre sus datos personales, bajo ciertas condiciones.

El derecho a restringir el procesamiento – Tiene derecho a solicitar que OyuncuBey.com restrinja el procesamiento de sus datos personales, bajo ciertas condiciones.

El derecho a oponerse al procesamiento – Tiene derecho a oponerse al procesamiento de sus datos personales por parte de OyuncuBey.com, bajo ciertas condiciones.

El derecho a la portabilidad de datos – Tiene derecho a solicitar que OyuncuBey.com transfiera los datos que hemos recopilado a otra organización, o directamente a usted, bajo ciertas condiciones.

Si realiza una solicitud, tenemos un mes para responderle. Si desea ejercer alguno de estos derechos, contáctenos en:

Escríbanos a: https://www.oyuncubey.com/es/Contact.aspx

Cookies

Las cookies son archivos de texto colocados en su computadora para recopilar información estándar de registro de Internet e información de comportamiento de los visitantes. Cuando visita nuestros sitios web, podemos recopilar información de usted automáticamente a través de cookies o tecnología similar

Para más información, visite allaboutcookies.org.

¿Cómo utilizamos las cookies?

OyuncuBey.com utiliza cookies en una variedad de formas para mejorar su experiencia en nuestro sitio web, que incluyen:

  • Manteniéndote conectado
  • Comprender cómo usa nuestro sitio web

¿Qué tipos de cookies utilizamos?

Existen diferentes tipos de cookies, sin embargo, nuestro sitio web utiliza:

  • Funcionalidad: OyuncuBey.com utiliza estas cookies para que podamos reconocerlo en nuestro sitio web y recordar sus preferencias previamente seleccionadas. Estos podrían incluir el idioma que prefiera y la ubicación en la que se encuentre. Se utiliza una combinación de cookies de origen y de terceros.
  • Publicidad y análisis: OyuncuBey.com utiliza estas cookies para recopilar información sobre su visita a nuestro sitio web, el contenido que vio, los enlaces que siguió e información sobre su navegador, dispositivo y su dirección IP. OyuncuBey.com a veces comparte algunos aspectos limitados de estos datos con terceros con fines publicitarios. También podemos compartir datos en línea recopilados a través de cookies con nuestros socios publicitarios. Esto significa que cuando visita otro sitio web, es posible que se le muestre publicidad en función de sus patrones de navegación en nuestro sitio web.

Cómo administrar cookies

  • Puede configurar su navegador para que no acepte cookies, y el sitio web anterior le indica cómo eliminar las cookies de su navegador. Sin embargo, en algunos casos, algunas de las características de nuestro sitio web pueden no funcionar como resultado.
  • Haga clic para cerrar las Cookies administradas por Google Analytics.
  • Haga clic para administrar la experiencia publicitaria personalizada proporcionada por Google Adsense.
  • En términos de cookies utilizadas por muchas empresas para actividades publicitarias, las preferencias se pueden administrar a través de Sus opciones en línea.
  • El menú de configuración del dispositivo móvil se puede utilizar para administrar cookies a través de dispositivos móviles.

Políticas de privacidad de otros sitios web

El sitio web OyuncuBey.com contiene enlaces a otros sitios web. Nuestra política de privacidad se aplica solo a nuestro sitio web, por lo que si hace clic en un enlace a otro sitio web, debe leer su política de privacidad.

Cambios a nuestra política de privacidad

OyuncuBey.com mantiene su política de privacidad bajo revisión periódica y coloca cualquier actualización en esta página web. Esta política de privacidad se actualizó por última vez el 10 de diciembre de 2019.

Cómo contactarnos

Si tiene alguna pregunta sobre la política de privacidad de OyuncuBey.com, los datos que tenemos sobre usted o si desea ejercer uno de sus derechos de protección de datos, no dude en ponerse en contacto con nosotros.

Escríbanos a: https://www.oyuncubey.com/es/Contact.aspx

Cómo contactar a la autoridad apropiada

Si desea denunciar una queja o si considera que OyuncuBey.com no ha abordado su inquietud de manera satisfactoria, puede comunicarse con la Oficina del Comisionado de Información.

Escríbale a: https://www.oyuncubey.com/es/Contact.aspx

OyuncuBey.com-Datenschutzrichtlinie

OyuncuBey.com ist eine Online-Gaming-Website. In dieser Datenschutzrichtlinie wird erläutert, wie unsere Organisation die personenbezogenen Daten verwendet, die wir bei der Nutzung unserer Website von Ihnen erheben.

Inhaltsverzeichnis

  • Welche Daten sammeln wir?
  • Wie erfassen wir Ihre Daten?
  • Wie werden wir Ihre Daten verwenden?
  • Wie speichern wir Ihre Daten?
  • Marketing
  • Welche Datenschutzrechte haben Sie?
  • Was sind Cookies?
  • Wie verwenden wir Cookies?
  • Welche Arten von Cookies verwenden wir?
  • So verwalten Sie Ihre Cookies
  • Datenschutzbestimmungen anderer Websites
  • Änderungen unserer Datenschutzbestimmungen
  • So erreichen Sie uns
  • So erreichen Sie die zuständigen Behörden

Welche Daten sammeln wir?

OyuncuBey.com sammelt die folgenden Daten:

  • Persönliche Identifikationsdaten (Name und E-Mail-Adresse) , wenn Sie sich anmelden möchten.
  • Google Analytics, Google Adsense und Facebook erfassen möglicherweise auch anonyme Daten wie URL, Titel, Browsername, Ansichtsfenster, Bildschirmauflösung, Java-fähige Version, Flash-Version, Browsersprache und Standort (Die IP-Adresse selbst wird nicht von Dritten erfasst in OyuncuBey.com integrierte Websites)

Wie erfassen wir Ihre Daten?

Sie stellen OyuncuBey.com die meisten der von uns erfassten Daten direkt zur Verfügung. Wir erheben und verarbeiten Daten, wenn Sie:

  • Registrieren Sie sich online für eines unserer Produkte oder Services.
  • Nehmen Sie freiwillig an einer Kundenumfrage teil oder geben Sie Feedback zu einem unserer Message Boards oder per E-Mail.
  • Verwenden oder betrachten Sie unsere Website über die Cookies Ihres Browsers.

OyuncuBey.com erhält Ihre Daten möglicherweise auch indirekt aus folgenden Quellen:

  • Facebook (wenn Sie sich mit dem Facebook-Login anmelden)

Wie werden wir Ihre Daten verwenden?

OyuncuBey.com sammelt Ihre Daten, damit wir:

können
  • Verwalten Sie Ihr Konto.
  • Senden Sie eine E-Mail mit Sonderangeboten für andere Produkte und Dienstleistungen, von denen wir glauben, dass sie Ihnen gefallen könnten.
  • Speichern Sie Ihr bevorzugtes Layout

Wenn Sie zustimmen, gibt OyuncuBey.com Ihre Daten an unsere Partnerunternehmen weiter, damit diese Ihnen ihre Produkte und Dienstleistungen anbieten können.

  • Google
  • Facebook

Wie speichern wir Ihre Daten?

OyuncuBey.com speichert Ihre Daten sicher auf Datenservern, die durch CloudFlare Firewall geschützt sind.

OyuncuBey.com speichert Ihren Namen und Ihre E-Mail-Adresse drei Monate nach Ihrem letzten Besuch. Nach Ablauf dieser Frist werden Ihre Daten durch eine Benachrichtigung gelöscht.

Werbung und Marketing

OyuncuBey.com möchte Ihnen Informationen zu unseren Produkten und Dienstleistungen sowie zu unseren Partnerunternehmen senden.

  • Google Adsense

Wenn Sie zugestimmt haben, Marketing zu erhalten, können Sie sich zu einem späteren Zeitpunkt jederzeit abmelden.

Sie haben jederzeit das Recht, OyuncuBey.com daran zu hindern, Sie zu Marketingzwecken zu kontaktieren.

Welche Datenschutzrechte haben Sie?

OyuncuBey.com möchte sicherstellen, dass Sie alle Ihre Datenschutzrechte vollständig kennen. Jeder Benutzer hat Anspruch auf Folgendes:

Das Zugriffsrecht – Sie haben das Recht, von OyuncuBey.com Kopien Ihrer persönlichen Daten anzufordern. Für diesen Service können wir eine geringe Gebühr erheben.

Recht auf Berichtigung – Sie haben das Recht zu verlangen, dass OyuncuBey.com alle Informationen korrigiert, die Sie für ungenau halten. Sie haben auch das Recht, OyuncuBey.com aufzufordern, die von Ihnen als unvollständig erachteten Informationen zu vervollständigen.

Recht auf Löschung - Sie haben das Recht, OyuncuBey.com unter bestimmten Bedingungen aufzufordern, Ihre persönlichen Daten zu löschen.

Das Recht, die Verarbeitung einzuschränken – Sie haben das Recht, OyuncuBey.com aufzufordern, die Verarbeitung Ihrer persönlichen Daten unter bestimmten Bedingungen einzuschränken.

Das Recht, der Verarbeitung zu widersprechen – Sie haben das Recht, unter bestimmten Bedingungen der Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten durch OyuncuBey.com zu widersprechen.

Das Recht auf Datenübertragbarkeit – Sie haben das Recht, OyuncuBey.com aufzufordern, die von uns gesammelten Daten unter bestimmten Bedingungen an eine andere Organisation oder direkt an Sie zu übertragen.

Wenn Sie eine Anfrage stellen, haben wir einen Monat Zeit, um Ihnen zu antworten. Wenn Sie eines dieser Rechte ausüben möchten, wenden Sie sich bitte an:

Schreiben Sie uns unter: https://www.oyuncubey.com/de/Contact.aspx

Cookies

Cookies sind Textdateien, die auf Ihrem Computer abgelegt werden, um Standardinformationen zum Internetprotokoll und zum Besucherverhalten zu erfassen. Wenn Sie unsere Websites besuchen, erfassen wir möglicherweise automatisch Informationen über Cookies oder ähnliche Technologien von Ihnen.

Weitere Informationen erhalten Sie unter allaboutcookies.org.

Wie verwenden wir Cookies?

OyuncuBey.com verwendet Cookies auf verschiedene Arten, um Ihre Erfahrung auf unserer Website zu verbessern, darunter:

  • Sie bleiben angemeldet
  • Verstehen, wie Sie unsere Website nutzen

Welche Arten von Cookies verwenden wir?

Es gibt verschiedene Arten von Cookies, die jedoch auf unserer Website verwendet werden:

  • Funktionalität - OyuncuBey.com verwendet diese Cookies, damit wir Sie auf unserer Website wiedererkennen und Ihre zuvor ausgewählten Einstellungen speichern können. Dazu gehören die von Ihnen bevorzugte Sprache und der Standort, in dem Sie sich befinden. Es wird eine Mischung aus Erstanbieter- und Drittanbieter-Cookies verwendet.
  • Werbung und Analyse - OyuncuBey.com verwendet diese Cookies, um Informationen über Ihren Besuch auf unserer Website, den von Ihnen angezeigten Inhalt, die von Ihnen verfolgten Links und Informationen über Ihren Browser, Ihr Gerät und Ihre IP-Adresse zu sammeln. OyuncuBey.com gibt manchmal einige begrenzte Aspekte dieser Daten zu Werbezwecken an Dritte weiter. Wir können auch Online-Daten, die durch Cookies gesammelt wurden, mit unseren Werbepartnern teilen. Dies bedeutet, dass Ihnen beim Besuch einer anderen Website möglicherweise Werbung angezeigt wird, die auf Ihren Surfmustern auf unserer Website basiert.

So verwalten Sie Cookies

  • Sie können Ihren Browser so einstellen, dass Cookies nicht akzeptiert werden. Auf der oben genannten Website erfahren Sie, wie Sie Cookies aus Ihrem Browser entfernen. In einigen Fällen funktionieren jedoch einige Funktionen unserer Website möglicherweise nicht.
  • Klicken Sie auf , um die von Google Analytics verwalteten Cookies zu schließen.
  • Klicken Sie auf , um das personalisierte Werbeerlebnis von Google Adsense zu verwalten.
  • In Bezug auf Cookies, die von vielen Unternehmen für Werbeaktivitäten verwendet werden, können Einstellungen über Ihre Online-Auswahl verwaltet werden.
  • Über das Einstellungsmenü für Mobilgeräte können Cookies über Mobilgeräte verwaltet werden.

Datenschutzbestimmungen anderer Websites

Die Website OyuncuBey.com enthält Links zu anderen Websites. Unsere Datenschutzbestimmungen gelten nur für unsere Website. Wenn Sie also auf einen Link zu einer anderen Website klicken, sollten Sie deren Datenschutzbestimmungen lesen.

Änderungen unserer Datenschutzbestimmungen

OyuncuBey.com überprüft regelmäßig seine Datenschutzbestimmungen und aktualisiert diese Webseite. Diese Datenschutzrichtlinie wurde zuletzt am 10. Dezember 2019 aktualisiert.

So erreichen Sie uns

Wenn Sie Fragen zur Datenschutzrichtlinie von OyuncuBey.com, zu den von uns gespeicherten Daten oder zu einem Ihrer Datenschutzrechte haben, zögern Sie nicht, uns zu kontaktieren.

Schreiben Sie uns unter: https://www.oyuncubey.com/de/Contact.aspx

Kontaktaufnahme mit der zuständigen Behörde

Wenn Sie eine Beschwerde melden möchten oder das Gefühl haben, dass OyuncuBey.com Ihr Anliegen nicht zufriedenstellend beantwortet hat, wenden Sie sich an das Büro des Informationskommissars.

Schreiben Sie an ihn unter: https://www.oyuncubey.com/de/Contact.aspx